104222
Książka
W koszyku
Jak zrobić slalom z jajem? Co mówią sąsiedzi talerza i dlaczego słodycze są na szczycie piramidy w kuchni?! Czyli co jeść, jak jeść i jak to wszystko ugotować! I nie zwariować! To książka o tym jak ważne jest zdrowe i zróżnicowane odżywianie dzieci. Autorka radzi także jak oswoić dziecko z kuchnią i jak nauczyć je bezpiecznego posługiwania się kuchennymi akcesoriami. Joanna Gorzelińska, politolog, dziennikarka, blogerka, ale przede wszystkim mama czwórki dzieci, której największą frajdę sprawia wspólne gotowanie z rodziną. Ambasadorka ogólnopolskiej akcji "Kocham, nie truję".
Status dostępności:
Oddział dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii nr 3
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 641.54/.55
Wypożyczalnia Filii Bogacica
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Ligota Górna
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej