104218
Book
In basket
Jak zrobić slalom z jajem? Co mówią sąsiedzi talerza i dlaczego słodycze są na szczycie piramidy w kuchni?! Czyli co jeść, jak jeść i jak to wszystko ugotować! I nie zwariować! To książka o tym jak ważne jest zdrowe i zróżnicowane odżywianie dzieci. Autorka radzi także jak oswoić dziecko z kuchnią i jak nauczyć je bezpiecznego posługiwania się kuchennymi akcesoriami. Joanna Gorzelińska, politolog, dziennikarka, blogerka, ale przede wszystkim mama czwórki dzieci, której największą frajdę sprawia wspólne gotowanie z rodziną. Ambasadorka ogólnopolskiej akcji "Kocham, nie truję".
Availability:
Oddział dla Dzieci
There are copies available to loan: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii nr 3
All copies are currently unavailable: sygn. 641.54/.55
Wypożyczalnia Filii Bogacica
There are copies available to loan: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Ligota Górna
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.54/.55 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again